Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جدید مرکز مشاوره دانشگاه تهران با اشاره به مسائل ناشی از دوران همه‌گیری ویروس کرونا و افراد نیازمند دریافت خدمات بهداشت روان، کمبود نیروی انسانی در حوزه مشاوره را یک زنگ خطر برشمرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هادی بهرامی احسان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در آئین معارفه رؤسای جدید مرکز بهداشت و سلامت و مرکز مشاوره دانشگاه تهران، گفت: موضوع «سلامت» وجه مشترک این دو مرکز است و امیدواریم تلاش‌های دست‌اندرکاران این دو مرکز در زمینه تأمین سلامت جسمی و روانی دانشگاهیان بیش از گذشته به نتیجه مؤثر برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسئولیت مرکز مشاوره دانشگاه دوچندان شده است
علیرضا وجهی، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران نیز با بیان اینکه انجام فعالیت و پیشبرد مسئولیت سنگین در مرکز مشاوره و مرکز بهداشت و سلامت فقط با همدلی مدیران، مسئولان و کارشناسان ممکن می‌شود، گفت: مسئولیت مرکز مشاوره دانشگاه با حضوری شدن آموزش، دوچندان شده است.

ارائه کمک‌های مددکاری به دانشجویان نیازمند
حمید پیروی، رئیس سابق مرکز مشاوره دانشگاه تهران نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز در جهت ارائه خدمات به دانشگاهیان، به فعالیت‌های انجام شده در دوره همه‌گیری کرونا اشاره کرد و گفت: دانشگاه تهران اولین دانشگاه در کشور بود که با آغاز همه‌گیری کرونا، ارائه خدمات آنلاین به دانشجویان و افراد جامعه را آغاز کرد.


وی ارتقای سواد سلامت جامعه، توانمندسازی کارشناسان، برگزاری وبینار‌های آموزشی، تولید محتوای آموزشی، غربالگری دانشجویان ورودی جدید به صورت سیستماتیک، راه‌اندازی سامانه‌ها و اپلیکیشن‌ها و گسترش ارتباطات بین‌المللی برای ارتقای سلامت و بهداشت روانی را از دیگر فعالیت‌های این مرکز برشمرد.


برگزاری دوره‌های آموزشی با مشارکت سازمان‌های بین‌المللی مانند اکو، ارتباط با اولیای دانشجویان، مداخلات برای جلوگیری از بحران در وضعیت سلامت روانی دانشجویان، راه‌اندازی پایگاه سلامت‌روان دانشگاه، کمک‌های مددکاری به دانشجویان نیازمند، راه‌اندازی و توسعه وب سایت و هوشمندسازی ارائه خدمات، به عنوان دیگر فعالیت‌های شاخص مرکز مشاوره در دانشگاه تهران عنوان شد.


«دانشگاه دوستدار خانواده» موضوع دیگری بود که رئیس سابق مرکز مشاوره دانشگاه تهران از آغاز این برنامه در دانشگاه خبر داد و بر تداوم آن تاکید کرد.

«انزوای اجتماعی» از عوارض تشدیدشده در دوران کرونا
زهره عزیزی، رئیس جدید مرکز مشاوره دانشگاه نیز با اشاره به مسائل ناشی از دوران همه‌گیری ویروس کرونا و افراد نیازمند دریافت خدمات بهداشت روان، کمبود نیروی انسانی در حوزه مشاوره را یک زنگ خطر برشمرد و گفت: کمبود نیروی انسانی می‌تواند برنامه‌ها را تحت شعاع قرار دهد بنابراین انتظار می‌رود مسولان به موضوع تأمین نیروی انسانی توجه کنند.


عزیزی، از انزوای اجتماعی به عنوان یکی از عوارض تشدیدشده در دوران کرونا نام برد و گفت: بنابراین دوره پساکرونا نیازمند آموزش‌های خاص خود است و همین موضوع، مسئولیت مراکز مشاوره در دانشگاه‌ها را سخت‌تر کرده است.


رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران تاکید کرد: صرف داشتن سواد بهداشت روانی به داشتن روان سالم منجر نمی‌شود و ما باید بتوانیم این سواد را کاربردی کنیم و نگرش دانشجویان را نسبت به سواد سلامت تغییر دهیم.


توجه به آموزش‌های تخصصی، شرایط نیروی انسانی، آموزش همیاران، افرایش تعداد این همیاران و سازمان‌دهی آن‌ها از جمله محور‌های مورد تاکید رئیس جدید مرکز مشاوره دانشگاه تهران بود.

روند واکسیناسیون در دانشگاه تهران با سهولت پیش رفت
شفیعی‌نیا، رئیس سابق مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه نیز با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز، با اشاره به همه گیری کرونا، انجام واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹ را از اقدامات مهم این مرکز برشمرد و گفت: اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران به سهولت و در آرامش توانستند واکسن دریافت کنند.


هومن چیت‌ساز، رئیس جدید مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه تهران نیز تعرفه پایین پزشکان، استهلاک دستگاه‌های موجود و مشکلات مالی را از جمله مشکلات این مرکز برشمرد و بر توجه به وضعیت پزشکان، کادر درمان و نیروی انسانی تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران کرونا مشاور دانشگاه انزوای اجتماعی مرکز مشاوره دانشگاه تهران مرکز بهداشت و سلامت رئیس جدید مرکز نیروی انسانی بهداشت روان همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • پدر مددکاری اجتماعی ایران: تعطیل کردن نمایش خانگی دردی از بحران‌های اجتماعی دوا نمی‌کند
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند