Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره نحوه انتخاب موضوع کرسی‌های آزاد و میزگردهای دانشجویی در سطح دانشگاه اظهار کرد: امروز مسائل بسیاری از حجاب گرفته تا آزادی بیان در بین دانشجویان محل بحث و سوال ایجاد کرده که باید محور برگزاری کرسی‌ها در به این سو جهت‌دهی شده و حول دغدغه‌های روز مطرح شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که نبود دانشجویان در فضای فیزیکی دانشگاه این موضوع را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: اثربخشی کرسی‌های آزاد اندیشی به انتخاب هوشمندانه موضوع و عنوان آنها برمی‌گردد، در غیر این صورت کرسی‌ها نیز مانند همایش‌های کلاسیک بی نتیجه خواهند ماند. تعدادی از موضوعات و زمینه‌های مورد بحث شناسایی و احصا شده که با بهره‌گیری از بستر فضای مجازی در آینده‌ای نزدیک برگزار می‌شوند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق پیرامون تولید محتوای فضای مجازی بیان کرد: کلیپ‌های با محوریت پوشش و شئون آراستگی با معرفی پوشش در ادیان، پوشش در ایران، پوشش در اروپای جدید و قرون وسطی در حال ساخت و آماده‌سازی است تا در نهایت به تحلیل و آسیب‌شناسی جریان «چهارشنبه‌های سفید» برسیم.

موسوی با اشاره ضرورت به مشارکت دانشجویان در ساخت و انتشار ویدئوهای مذکور در انواع بسترهای فضای مجازی عنوان کرد: سناریو و طرح ساخت و تدوین این ویدئوها به‌صورت سریالی و با استناد به رهیافت‌های تاریخی(عهدین) صورت می‌گیرد و با رویکردی کاملاً پژوهشی و منطقی به‌دنبال ارائه تحلیل و تصویری واقعی از موضوع پوشش و حجاب در جامعه هستیم. ادعاهای پوچی مبنی بر اینکه «اسلام علیه زنان است و غرب مهد آزادی است» در این ویدئوها بررسی خواهد شد.

وی ادامه داد: ویدئوها به‌صورت کوتاه و اثرگذار در بازه 2 الی 3 دقیقه‌ای و با ادبیاتی جوان‌پسندانه برنامه‌ریزی شده است. سند اجرای این پروژه زیر نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی استان تهران و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) طراحی شده است. باتوجه به فضای بزرگ و سقف بلند مسجد واحد تهران شرق جلسات بصیرت‌افزایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز برگزار می‌شود، البته پخش زنده این جلسات از صفحه اینستاگرامی نیز پیش‌بینی شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق تصریح کرد: مرکز مشاوره امین دانشگاه نیز با استفاده از بسترهای مجازی و تماس تلفنی فعالیت‌ها و خدمات تخصصی خود را به صورت غیرحضوری در دسترس دانشجویان قرار داده است. البته حسب تشخیص متخصصان و استادان مرکز، امکان مشاوره حضوری برای دانشجویان همچنان نیز امکان پذیر می‌شود. دانشگاه باتوجه رسالت‌های اجتماعی خود در منطقه محروم قیامدشت، مرکز مشاوره‌ای را در یکی از فرهنگسراهای شهرداری راه‌اندازی کرده است.

موسوی خاطرنشان کرد: براساس پایش نیازهای منطقه مشاوره‌های خانواده و حقوقی طبق جداول زمان‌بندی و حضور متخصصان و مشاوران در این مرکز ارائه می‌شود. انتخاب رشته تحصیلی و هدایت آموزشی نیز از دیگر خدماتی است که برای جوانان قیامدشت در بازه‌های زمانی مختلف ارائه شده و مورد استقبال نیز قرار گرفته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1080022 برچسب‌ها فضای مجازی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق مشاوره خانواده عفاف و حجاب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی فضای مجازی کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق مشاوره خانواده عفاف و حجاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق فضای مجازی کرسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟

غلامرضا آذری استاد ارتباطات در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا در پاسخ به این سوال که چقدر در حوزه رسانه و ارتبطات در دهه اخیر به مطالعات و ره آورد‌هایی تازه دست پیدا کردیم، گفت: اگر بخواهیم واقع بینانه بگویم در این سال‌ها نسبتا خیلی خوب نتوانستیم در حوزه مطالعات و نظریه‌های جدید ارتباطاتی گام برداریم. تلاش‌هایی در دولت‌های گذشته برای پژوهش صورت گرفته، اما نبود بودجه لازم و مکفی و نبود فضای لازم برای کار پژوهشی در این سال‌ها باعث شده تا ان طور که ترسیم کرده بودیم از رشد لازم برخوردار نشویم. دلیل دیگری هم هست و این که انتصاب مدیران در مقاطع کوتاه و نبود توجه از جانب آن‌ها به بحث پژوهش است. مورد بعدی دیگر این که رساله‌های دکتری، عادلانه و به ترتیب واقعیت تخصیص و توزیع نمی‌شود و به عنوان مثال رساله‌هایی که می‌تواند خط مشی‌های علمی و پژوهشی گسترده داشته باشند به پژوهشگران متخصص و زبده سپرده نمی‌شود.

وی ادامه داد: در همین دانشگاه آزاد که بنده سابقه چند دهه تدریس را در آن دارم باید بگویم که نبود مرکز پژوهشی کاربردی در آن که تحقیق‌ها جنبه عملیاتی داشته باشند و همچنین اختصاص ندادن بودجه مکفی سبب شده تا خیلی ره آورد مثبتی را شاهد نباشیم. امیدوارم که در سال‌های اخیر این پژوهش و تحقیقات به سمتی هدایت شود که اساتید و دانشجویان در حل مسیله و کشف نظریه‌های جدید پیشقدم شوند.

وی در خصوص این که چقدر توانستیم در این سال‌ها خبرنگار تخصصی و ژرف نگر تربیت کنیم این طور پاسخ داد: خبر از نظر من یکی از حوزه‌های موفق است، اما در همین حوزه توزیع عادلانه نداشتیم. دردانشگاه‌های علامه، تهران، سوره و آزاد که به صورت جدی به تربیت دانشجویان این رشته می‌پردازند اگر یک اماری بگیریم که از مجموع فارغ التحصیلان ان‌ها چقدر جذب بازار کار رسانه شدند به یک نمره قابل قبولی دست پیدا نمی‌کنیم، اما در همین فضای کار خبری وروزنامه نگاری می‌بینیم که از رشته‌های دیگری مثل فنی و مهندسی، پزشکان، پیراپزشکان و ... وجود دارند که خیلی موفق هم ظاهر شدند و کار می‌کنند. به نظرم بخشی از کار خبری ذاتی و وراثتی است و بخش دیگر آن وظایف دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی است. در کل باید بگویم که فعالانی که در این حوزه مشغول به کار هستند به صورت جدی و پرتلاش ظاهر شدند با بضاعت مالی اندکی که در این شغل و در مقایسه با کشور‌های دیگر شاهد هستیم که گا‌ها حتی به چند برابر هم می‌رسد، اما می‌بینیم که خبرنگاران باعشق به کار خود مشغول هستند.

آذری ادامه داد: خبرنگاری پژوهشی را خیلی کمتر شاهد هستیم بطوریکه یک خبرنگار با تسلط برتمام جوانب یک موضوع به سراغ آن برود و سعی در واکاوی و ارائه یک تحلیل جامع نسبت به آن اقدام کند. با رصدی که در این سال‌ها نسبت به خیلی از موضوعات منتشر شده در رسانه‌ها داشتم شاهد هستم که خبرنگاران به سراغ تولید مطالب سطحی و کپی از سایر همکاران مشغول هستند و البته باید بگویم که شاید یکی از دلایل آن مسائل مالی باشد که سبب شده ژرف نگری و توجه به عمق موضوعات را در آثار خبرنگاران شاهد نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد