Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@22:27:19 GMT

بروزرسانی خدمات مشاوره دانشگاه تهران در بحران کرونا

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۱۱۷۲۰

بروزرسانی خدمات مشاوره دانشگاه تهران در بحران کرونا

حمید پیروی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به روز جهانی سلامت روان گفت: ۱۰اکتبر هر سال مصادف با روز جهانی سلامت روان است، امسال نیز مانند سال های گذشته این روز از سوی سیاست گذاران حوزه سلامت روان، برنامه ریزان، متولیان و متخصصین این امر از جمله متخصصین و مجریان مراکز مشاوره دانشگاهی پاس داشته شد.

وی ادامه داد: تاریخچه برگزاری و نکوداشت روز جهانی سلامت روان به فدراسیون بین المللی سلامت روان در سال ۱۹۹۲ م باز می گردد، و هرساله از سوی این فدراسیون موضوعی جهت اندیشیدن و اقدامات موثر انتخاب می شود، که در همین راستا موضوع روز جهانی سلامت روان در سال ۲۰۲۰ «سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر، برای همه و همه جا» انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران یادآورشد: فلسفه انتخاب این موضوع دعوت تمامی ذی نفعان و همه افراد جهت سرمایه گذاری مالی، اجتماعی، فرهنگی و مسئولانه رفتار کردن در این حوزه است، سرمایه گذاری که باعث شود علاوه بر اینکه سلامت روان از جمله اولویت های سیاست گذاری در جهت توسعه پایدار قرار گیرد، بتواند بازدارنده های دسترسی به آن را نیز مرتفع کند.

وی تصریح کرد: در واقع فلسفه اصلی این روز آموزش سلامت روان، آگاهی بخشی و مقابله با استیگمای اجتماعی است که اغلب نسبت به این حوزه وجود دارد. مرور تاریخی خدمات سلامت روان نشان می دهد همواره داشتن مشکلاتی در حوزه سلامت روان توام با شرم بوده و افراد درگیر جهت خدمات گیری همیشه ترس از برچسب و استیگما دشته اند، استیگمایی که بعضا فرد را از مراجعه جهت دریافت خدمات منصرف می کرده است.

پیروی افزود: در همین راستا نیز مراکز مشاوره دانشجویی از جمله مرکز مشاوره دانشگاه تهران تلاش کرده اند با فراهم کردن خدمات مشاوره ای در حوزه های مختلف روانشناسی بالینی، مشاوره خانواده، مشاوره تحصیلی، مشاوره عاطفی و خدمات روانپزشکی با تعهد به اصول اخلاق حرفه ای از جمله رازداری به ایفای خدمات بپردازند.

وی ادامه داد: چون اعتقاد بر این است که یکی از رسالت های دانشگاه علاوه بر اینکه ارتقا مهارت‌های آکادمیک دانشجویان است، آماده سازی آن ها از نظر اجتماعی، عاطفی  و کوشش در جهت رفع بازدارنده های اجتماعی و روانشناختی است که امکان بهره گیری دانشجویان را از فرصت های آموزشی محدود می کند.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: تاریخچه خدمات سلامت روان در دانشگاه تهران تاریخی طولانی دارد و تاسیس اولین مرکز مشاوره به سال ۱۳۴۴ ه. ش باز می گردد که دکتر سعید شاملو بنیان گذار روانشناسی بالینی در ایران اولین کلینیک مرکز مشاوره و راهنمایی در دانشگاه تهران را تأسیس کرد و بعدها بتدریج چنین مراکزی در دیگر دانشگاه ها تأسیس شد، و تلاش شد بر کیفیت و کمیت خدمات دهی آن افزوده شود.

 وی افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر خدمات مرکز مشاوره دانشگاه تهران در دو بخش حضوری و غیر حضوری(مشاوره تلفنی، اپلیکیشن های مشاوره مانند مشورپ و مانند آن) صورت می گیرد و تلاش بر این بوده که همگام با رشد فناوری خدمات مشاوره ای نیز متناسب با آن به ویژه در بحران هایی چون کرونا به روز رسانی شود، تا افراد بر حسب علایق و تمایل خود یکی از شیوه های خدمات دهی را انتخاب کنند.

پیروی افزود: لذا مرکز مشاوره دانشگاه تهران یک بار دیگر در راستای شعار " سلامت روان برای همه، سرمایه گذاری بیشتر، دسترسی بیشتر، برای همه و همه جا " اهتمام خویش را جهت توسعه کیفی و کمی خدمات انجام داده و امید است همه درهر جایگاه و موقعیتی که هستیم به سهم خویش این سرمایه گذاری را انجام داده و فرصت زندگی رضایت بخش تر را برای یکدیگر فراهم کنیم.

کد خبر 5046062 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: مرکز مشاوره دانشگاه تهران ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها پذیرش بدون آزمون دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران سازمان سنجش اربعین 99 مصاحبه دکتری دانشگاه پیام نور مرکز مشاوره دانشگاه تهران روز جهانی سلامت روان سرمایه گذاری برای همه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۱۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک پرحجم اما روان است

سرهنگ علی اصغر شریفی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره ترافیک امروز شهر تهران گفت: با رصدی که از طریق مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی صبح روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از سطح معابر بزرگراه‌هایی شهر تهران انجام شد، شاهد شروع ترافیک در مسیر‌های غربی، شرقی و جنوبی به سمت مرکز شهر تهران و معابری پرتردد و دارای ترافیکی سنگین و نیمه سنگین، اما روان در سطح پایتخت بودیم. 
 
وی ادامه داد: انتهای بار ترافیکی در بزرگراه بابایی – در مسیر شرق به غرب تا مقطع نیروی زمینی، آزادراه تهران کرج در مسیر غرب به شرق تا مقطع پل آزادگان بدون مشکل و روان، شهید سلیمانی - صیاد، بابایی مسیر شرق به غرب – نیروی زمینی، زین الدین– روی پل امام علی (ع)، علامه – شقایق در حال حرکت، امام علی (ع) – جانبازان، شهید سلیمانی – ستاری، بزرگراه لشگری - شیشه مینا و رسالت قبل از پل سید خندان هم و بدون مشکل ترافیکی هستند.

سرهنگ شریفی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از شهیدان به دلیل نقص معبر پر تراکم و جانبازان از میدان امام رضا (ع) و مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی سنگینی هستند و داخل تونل توحید ترافیک منظم و در حال حرکت  هستند.
 
وی گفت: همکاران بنده در معابر حضور دارند و اجازه تغییر مسیر‌های ناگهانی را به رانندگان مانند آزادی - شهیدان نمی‌دهند. اگر خودرویی در اثر تغییر مسیر ناگهانی با خودروی دیگر برخورد نماید باعث تصادف خسارتی و نهایتا تصادف جرحی ساده می‌شود ولی اگر با یک موتورسیکلت برخورد صورت گیرد، ممکن است باعث فوت راکب موتورسیکلت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • ترافیک پرحجم اما روان است
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما