Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز مشاوره دانشگاه تهران به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات دو کتابچه «حمایت اثر بخش» و «همین حالا شروع کن» را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، مرکز مشاوره دانشگاه، تهران به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات و با شعار سازمان جهانی بهداشت «تنباکو و مواد دخانی عامل انتقال ویروس کرونا و تشدید بیماری»، دو کتابچه «حمایت اثر بخش» و «همین حالا شروع کن» را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان جهانی بهداشت، ۱۱ خرداد ماه برابر با ۳۱ ماه May را به‌عنوان روز جهانی بدون دخانیات نام‌گذاری کرده است. با توجه به تأثیرات مخرب تنباکو و مواد دخانی بر سلامت جامعه و همچنین استعمال دخانیات به‌عنوان یکی از عوامل مؤثر در انتقال و تشدید ویروس، مرکز مشاوره دانشگاه تهران با همکاری دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به‌منظور آگاه‌سازی آحاد جامعه به‌ویژه جوانان و دانشجویان، اقدام به انتشار پوستر و کتابچه‌های آموزشی پیرامون نحوه کاهش و ترک مواد دخانی و همچنین توصیه‌هایی برای حمایت و کمک به ترک مصرف دخانیات کرده است.

در همین رابطه حمید پیروی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که تاکنون در راستای اجرایی شدن اهداف و سیاست‌های خط مشی دانشگاه بدون دخانیات کار گروه‌های سه‌گانه تشکیل شده‌اند، اظهار کرد: از آن جمله کار گروه فرهنگی اجتماعی متمرکز بر مدیریت و اجرای برنامه‌های هنری، ادبی، علمی و ترویجی، برپایی نمایشگاه و جشنواره که با همکاری کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی است.

وی ادامه داد: کار گروه مشاوره و درمان از دیگر کار گروه‌هاست که فعالیت آن متمرکز بر برگزاری کلاس‌های تربیت درمانگر، کنترل دخانیات فراهم کردن امکان دریافت خدمات حضوری و تلفنی جهت افراد متقاضی قطع مصرف فرآورده‌های دخانی، تهیه محتوای آموزشی در زمینه ارائه خدمات پیشگیری، مشاوره و درمان است.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران با اشاره به تشکیل کارگروه اطلاع‌رسانی و رسانه متمرکز بر اطلاع‌رسانی و نشر در راستای اجرای برنامه دانشگاه بدن دخانیات گفت: از مهمترین فعالیت‌های صورت گرفته از ابتدای سال 98 می‌توان به  پشتیبانی از مسابقه ملی «ایده‌یابی و سیگار» با هدف کشف و اجرای ایده‌های نو، خلاقانه و کاربردی در جهت کاهش مصرف سیگار، راه‌اندازی پویش‌های دانشجویی "نه به سیگار" در دانشکده علوم اجتماعی و پردیس فارابی، برگزاری نخستین کارگاه آموزشی تربیت درمانگر کنترل دخانیات با همکاری مرکز تحقیقات و کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تولید محتوای آموزشی در زمینه پیشگیری از مصرف دخانیات به صورت چاپی و الکترونیکی اشاره کرد.

پیروی، رویکرد دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در تحقق "طرح دانشگاه بدون دخانیات" را رویکردی اجتماعی، فرهنگی، پیشگیرانه و سلامت‌محور دانست و گفت: در صورت استقبال، از مشارکت سایر دانشگاه‌ها در اجرای طرح دانشگاه بدون دخانیات بهره گرفته می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه تهران در نظر دارد در صورت اجرای موفقیت‌آمیز طرح دانشگاه بدون دخانیات تجربیات این طرح را در اختیار سایر دانشگاه‌ها قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح دانشگاه بدون دخانیات دانشگاه تهران دانشگاه تهران روز بدون دخانیات مرکز مشاوره دانشگاه تهران دانشگاه بدون دخانیات کار گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۸۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی موسوی صبح شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز مهر خانواده در استان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند ا ز این رو ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شده بود.

وی گفت: تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان اشاره کرد وگفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 6096771

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • حضور مرکز گسترش با ۲۲ کتاب در نمایشگاه کتاب تهران
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • اختلاف در ارکان رژیم صهیونیستی بالا گرفت
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات