Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید حبیبا با بیان اینکه در زمینه مبارزه با بیماری کرونا  اقدامات اجرایی و پیشگیرانه در حوزه معاونت دانشجویی انجام شده است،گفت: توجه به بهداشت فردی، محیطی و روانی، ارائه راهکارهای آموزشی، خدمات پرسنلی و توسعه خدمات مشاوره غیرحضوری از کارهای انجام شده در مرکز مشاوره دانشگاه بوده است.

اخبار سیاسی - حبیبا خریداری و توزیع ماسک و دستکش در بین کارکنان و مراجعان دارای علائم، خریداری و توزیع محلول ضدعفونی کننده دست و سطوح اداری در کلیه طبقات، برگزاری جلسه آموزشی با همکاران خدماتی و اداری در خصوص پیشگیری و مبارزه با کرونا، برگزاری جلسه آموزشی ویژه کلیه کارشناسان و مسئولان دفاتر مشاوره و ارتقا، نصب اطلاعیه‌های دریافتی از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، تعریف فعالیت‌های محتوایی و برنامه‌ریزی به صورت دورکاری برای همکاران واجد شرایط، تهیه و تولید سه عنوان بروشور آموزشی مدیریت استرس و اضطراب و توسعه خدمات مشاوره تلفنی دانشجویان را از جمله اقدامات مرکز مشاوره دانشگاه توصیف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دانشجویی دانشگاه تهران ، ضمن اشاره به تخلیه کامل تمامی خوابگاه‌های دانشگاه تصریح کرد: خرید مواد شوینده و ضدعفونی اضافی مورد نیاز برای شستشو و ضدعفونی کردن محوطه‌ها و ساختمان‌ها، شستشو و ضدعفونی کردن تمام سطوح مربوط به بیش از 70 ساختمان اسکان خوابگاهی، ورزشی، قرائت‌خانه‌، کتابخانه‌ها و سایت در مجتمع‌های شهید چمران، فاطمیه، کوی پسران و خوابگاه‌های سطح شهر، اطلاع‌رسانی منظم از کانال تلگرامی اداره کل خوابگاه‌ها و نظافت، شستشو، سم‌پاشی و ضدعفونی کردن اتاق‌های دانشجویان برخی از کارهای صورت گرفته از سوی اداره کل امور خوابگاه‌ها است.

وی تشکیل کمیته بحران دانشجویی با حضور اعضا، شرکت در جلسه کمیته بحران مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت در جلسات کمیته مبارزه با کرونای دانشگاه را نیز از اقدامات اداره کل امور دانشجویی دانست.

حبیبا در ادامه به تبیین اقدامات پیشگیرانه و کنترلی بیماری کرونا از سوی مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه پرداخت و خاطرنشان کرد: رصد مسافرت دانشگاهیان به کشور چین شامل وضعیت 120 دانشجو، تهیه پوستر آموزش، برگزاری نشست‌های تخصصی با کارشناسان، مدیران، مسئولان درمانگاهی و پزشکان جهت تدوین دستورالعمل و رویه‌های کنترل کرونا ویروس در دانشگاه و کمک به تهیه دستورالعمل بهداشتی مرتبط با کرونا ویروس در سطح وزارت علوم با همکاری مشترک رؤسای مراکز بهداشت و درمان و کارشناسان بهداشت دانشگاه‌ها و نیز دفتر سلامت و مشاوره سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از مهمترین کارهای انجام شده در این زمینه قبل از گزارش بیماری در ایران است.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران در پایان تصریح کرد: تهیه لیست اقلام ضروری برای کارکنان خدماتی دانشگاه، ارسال پیامک‌های آموزشی برای دانشگاهیان، ارائه مشاوره‌های پزشکی به مراجعان، مکاتبات و ارتباطات مستمر به منظور تسهیل دسترسی دانشگاه و دانشگاهیان به ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده و شوینده، شرکت در نشست‌ها و جلسات کمیته کنترل کرونا ویروس در دانشگاه به منظور تدوین اقدامات، برنامه‌ها و دستورالعمل‌های لازم، حضور تیم‌های مرکز بهداشت در محل کار همکاران دانشگاهی به منظور سنجش تب و کنترل وضعیت سلامت همکاران و راه‌اندازی مرکز تب‌سنجی در گیت‌ها و ورودی‌های دانشگاه با کمک نیروهای انتظامات را نیز دیگر اقدامات مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه بعد از گزارش موارد ابتلاء به کرونا ویروس در کشور برشمرد. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بیماری کرونا توزیع ماسک دانشگاه تهران کشور چین پیامک های آموزشی بیماری کرونا معاون دانشگاه تهران مرکز بهداشت خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند

یاسر محمد جونی معاون سیاسی اجتماعی فرماندار گتوند گفت: فرزند آوری و جوانی جمعیت یکی از اهداف عالیه دولت است، که این موضوع در سطح کشور، استان و خاصه شهرستان گتوند از اهمیت بالایی برخوردار است.

او می گوید: از ادارات مربوطه در شهرستان انتظار می رود بیش از پیش در این رابطه اهتمام بیشتری داشته باشند و در فرهنگ سازی و ترویج فرزند آوری و جوانی جمعیت تلاش بیشتری داشته باشند.

 میلاد صافی معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: فرزند آوری یک مبحث گسترده ای است، که ما نمی توانیم یک ارگان را در این خصوص دخیل بدانیم، بلکه از حاکمیت تا وضعیت اقتصادی و معیشتی و ...به این موضوع ارتباط مستقیم دارند، که مرکز بهداشت درمان گتوند در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت در سطح شهرستان برنامه هایی را شروع کرده است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: در سال ۱۴۰۲ مرکزهای مشاوره ازدواج، باروری و آمادگی های زایمان در سطح شهرستان مداوم برقرار بوده است، که پیرو همین مسئله مقرر شده است که در سال ۱۴۰۳ دو مرکز مشاوره فرزند آوری و جوانی جمعیت در شهرهای جنت مکان و سماله دایر شود.

او می‌گوید: هدف از ایجاد مراکز مشاوره در سطح شهرستان گتوند، برای مشاوره و آموزش دادن به خانواده ها در خصوص فرزند آوری و جوانی جمعیت است.

معاون شبکه بهداشت و درمان گتوند گفت: در سال ۱۴۰۱ مرکز بهداشت و درمان  در سطح شهرستان ۶۸ درصد به خانواده ها مشاوره داد، که در سال ۱۴۰۲ به ۹۶ درصد رسیده است، امیدواریم که در سال ۱۴۰۳ این مشاوره هادر سطح شهرستان افزایش پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان