Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه تهران از تشکیل دانشجویی کمیته بحران در این دانشگاه خبر داد و گفت: در راستای پیشگیری و مبارزه با کرونا ویروس، مسافرت تمامی دانشگاهیان به کشور چین رصد شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید حبیبا ضمن  اعلام این خبر و با بیان اینکه در زمینه مبارزه با بیماری کرونا اقدامات اجرایی و پیشگیرانه در حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه تهران انجام شده است، گفت: توجه به بهداشت فردی، محیطی و روانی، ارائه راهکارهای آموزشی، خدمات پرسنلی و توسعه خدمات مشاوره غیرحضوری از کارهای انجام شده در مرکز مشاوره دانشگاه در این زمینه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: خریداری و توزیع ماسک و دستکش در بین کارکنان و مراجعان دارای علائم، خریداری و توزیع محلول ضدعفونی کننده دست و سطوح اداری در کلیه طبقات، برگزاری جلسه آموزشی با همکاران خدماتی و اداری در خصوص پیشگیری و مبارزه با کرونا، برگزاری جلسه آموزشی ویژه کلیه کارشناسان و مسئولان دفاتر مشاوره، نصب اطلاعیه‌های دریافتی از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه، تعریف فعالیت‌های محتوایی و برنامه‌ریزی به صورت دورکاری برای همکاران واجد شرایط، تهیه و تولید سه عنوان بروشور آموزشی مدیریت استرس و اضطراب وتوسعه خدمات مشاوره تلفنی دانشجویان از دیگر   اقدامات مرکز مشاوره دانشگاه تهران در مبارزه با کرونا ویروس است.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به تخلیه کامل تمامی خوابگاه‌های این دانشگاه اظهار کرد: خرید مواد شوینده و ضدعفونی اضافی مورد نیاز برای شستشو و ضدعفونی کردن محوطه‌ها و ساختمان‌ها، شستشو و ضدعفونی کردن تمام سطوح مربوط به بیش از ۷۰ ساختمان اسکان خوابگاهی، ورزشی، قرائت‌خانه‌، کتابخانه‌ها و سایت در مجتمع‌های شهید چمران، فاطمیه، کوی پسران و خوابگاه‌های سطح شهر، اطلاع‌رسانی منظم از کانال تلگرامی اداره کل خوابگاه‌ها و نظافت، شستشو، سم‌پاشی و ضدعفونی کردن اتاق‌های دانشجویان برخی از کارهای صورت گرفته از سوی اداره کل امور خوابگاه‌ها به شمار می رود.

وی تشکیل کمیته بحران دانشجویی با حضور اعضا، شرکت در جلسه کمیته بحران مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران و شرکت در جلسات کمیته مبارزه با کرونای دانشگاه را نیز از اقدامات اداره کل امور دانشجویی دانست و افزود: رصد مسافرت دانشگاهیان به کشور چین شامل وضعیت ۱۲۰ دانشجو، تهیه پوستر آموزش، برگزاری نشست‌های تخصصی با کارشناسان، مدیران، مسئولان درمانگاهی و پزشکان جهت تدوین دستورالعمل و رویه‌های کنترل کرونا ویروس در دانشگاه و کمک به تهیه دستورالعمل بهداشتی مرتبط با کرونا ویروس در سطح وزارت علوم با همکاری مشترک رؤسای مراکز بهداشت و درمان و کارشناسان بهداشت دانشگاه‌ها و نیز دفتر سلامت و مشاوره سازمان امور دانشجویان وزارت علوم از مهمترین کارهای انجام شده در این زمینه قبل از گزارش بیماری در ایران است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، حبیبا در پایان تصریح کرد: تهیه لیست اقلام ضروری برای کارکنان خدماتی دانشگاه، ارسال پیامک‌های آموزشی برای دانشگاهیان، ارائه مشاوره‌های پزشکی به مراجعان، مکاتبات و ارتباطات مستمر به منظور تسهیل دسترسی دانشگاه و دانشگاهیان به ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده و شوینده، شرکت در نشست‌ها و جلسات کمیته کنترل کرونا ویروس در دانشگاه به منظور تدوین اقدامات، برنامه‌ها و دستورالعمل‌های لازم، حضور تیم‌های مرکز بهداشت در محل کار همکاران دانشگاهی به منظور سنجش تب و کنترل وضعیت سلامت همکاران و راه‌اندازی مرکز تب‌سنجی در گیت‌هاو ورودی‌های دانشگاه با کمک نیروهای انتظامات نیز دیگر اقدامات مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه بعد از گزارش موارد ابتلاء به کرونا ویروس در کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران کروناویروس دانشگاه تهران خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است