Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران از اجرا شدن طرح پایش سلامت‌روان برای نودانشجویان با هدف شناسایی زودهنگام مشکلات روان‌شناختی و ارائه خدمات لازم قبل از حاد شدن این مشکلات خبر داد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران با بیان اینکه این طرح از ششم مهر ماه امسال اجرا خواهد شد، گفت: دوره جوانی اوج سلامت جسمانی و در عین حال اوج هیجانات یک فرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به لحاظ روان‌شناختی این گروه سنی به شدت تحت تأثیر استرس‌ها قرار دارند و لازم است که از منابع حمایتی برای کنترل آن‌ها استفاده کنند. این طرح بر این اساس از اهمیت خاصی برخوردار است و شامل شناسایی به موقع دانشجویان نیازمند حمایت و ارائه خدمات به آن‌ها است.

وی با بیان اینکه سابقه طرح پایش سلامت‌روان و جسم به سال ۱۳۶۸ بازمی‌گردد، افزود: این طرح ابتدا از دانشگاه تهران آغاز شد. در آن زمان یک پرسشنامه دست‌نویس تهیه کردیم و به این نتیجه رسیدیم که نیاز‌های روان‌شناختی دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه را شناسایی کنیم و بتوانیم با هدف پیشگیری و غربالگری یک شناسایی زودهنگام داشته باشیم.

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، در ادامه خاطر نشان کرد: این پرسشنامه، طی سال‌های بعد ارتقا پیدا کرد و به‌عنوان مقیاس ملی سلامت روان دانشجویان تحت عنوان IMHS اعتباریابی شد. اما به علت اینکه تعداد سوالات پرسشنامه زیاد و از حوصله پاسخگویان خارج بود، پس از چند سال فرم خلاصه شده آن توسط متخصصان تدوین شد. در حال حاضر نسخه خلاصه شده آن روی سامانه گلستان قرار گرفته و دانشجویان باید هنگام ثبت‌نام این فرم را پر کنند. نتایج پس از پاسخگویی دانشجویان در اختیار مرکز مشاوره قرار می‌گیرد و دانشجویانی که نیازمندی بیشتری به دریافت خدمات دارند را برای مصاحبه حضوری دعوت می‌کنیم.

پیروی با بیان اینکه طی سه سال اخیر با هماهنگی مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه، کارنامه سلامت روان به صورت الکترونیک توسط دانشجویان تکمیل می‌شود، عنوان کرد: نتایج کارنامه سلامت روان محرمانه بوده و تنها توسط مرکز مشاوره مشاهده می‌شود. هم‌چنین سعی شده تا چند شاخص مهم در این پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گیرد که یکی از آن‌ها استرس‌های جدی فرد در زندگی بوده و بعد از آن مشکلات خلقی فرد غربال خواهد شد و در نهایت سبک زندگی دانشجویان از نظر خواب، خوراک و مسائل اوقات فراغت ارزیابی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، دقیق‌تر شدن ابزار‌های سنجش، دقت بیشتر در پرسشنامه کارنامه سلامت‌روان و استفاده از پرسشنامه به‌روز شده در مصاحبه تکمیلی از تفاوت‌های طرح پایش سلامت‌روان سال جاری با سال‌های گذشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پایش سلامت روان دانشگاه تهران پیروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۸۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران

حجت الاسلام موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با بیان اینکه ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت هستند، گفت:مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

او افزود: ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در استان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است و بی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد ۲ هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شامل ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • (ویدیو) مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟