Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیر مرکز مشاوره دانشگاه تهران می گوید: از نگاه دانشجویان بیش از 70 درصد مشاوره های مرکز مشاوره راضی کننده و موفقیت آمیز است.

حمید پیروی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا با استناد به جدیدترین گزارش سال 96 این مرکز اظهار کرد: 68 درصد مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره را دانشجویان دختر و 32 درصد آن ها را دانشجویان پسر تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیروی تصریح کرد: دراین سال شمار مراجعان حضوری مرکز مشاوره دانشگاه تهران به 8 هزار و 885 نفر رسید که حدود 44 هزار جلسه مشاوره برای آنان برگزار شد .
وی توضیح داد برای هر نفر به طور متوسط 5 جلسه مشاوره رایگان برگزار شده است.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه تهران افزود: از مجموع مشاوره ها تعداد 847 الکتریکی ، 6 هزار و 600 تلفنی بود و برای 128 هزار نفر نیز کارگاه های بهداشت روانی تشکیل شد.
پیروی تصریح کرد: 40 درصد مراجعان به مرکز مشاوره دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی، 46 درصد در مقطع کارشناسی ارشد و 25 درصد در مقطع دکتری قرار دارند.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه تهران با اشاره به افزایش حضور دانشجویان در مراکز مشاوره گفت: افزایش حضور به جهت ارتقای سواد سلامت روان و همچنین نیازمندی بیشتر دانشجویان به خدمات مشاوره برای انتخاب و تصمیم گیری است.
وی با بیان اینکه هم اکنون در بسیاری از کشورها سطح ارائه خدمات مشاوره
و بهداشت روان توسعه یافته است، افزود: سازمان ملل نیز بر توجه بیشتر به سلامت و بهداشت روان تاکید دارد .
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: مشاوره برخی دانشجویان معطوف به مسائل و مشکلات خانوادگی، ارتباط بین فردی و مشاوره های تحصیلی است .
پیروی در عین حال این موضوع را نیز گفت که برخی دانشجویان با اختلالات رفتاری مواجه هستند که علت اصلی آن ناشی از اضطراب و افسردگی دوران دانشجویی
است.
وی در باره برخی مسائل دانشجویان به ذکر مثالی پرداخت و گفت: ممکن است دانشجویی قصد ازدواج داشته باشد، گزینه های متعددی پیش روی اوست، این درحالی است که این مسئله با اهدافی نظیر ادامه تحصیل و یا خروج او از ایران در تعارض
باشد .
« از طرف دیگر از جانب خانواده برای تشکیل زندگی مشترک تحت فشار است ، این تعارضات فرد را برای تصمیم گیری دچار مشکل می کند و در نتیجه به مشاوره نیاز پیدا می کند. »
وی ادامه داد: برخی دانشجویان قبل از ورود به دانشگاه و یا با ورود به این محیط جدید دچار اضطراب ، استرس و یا افسردگی می شوند. حملات اضطرابی، مشکلات در خواب، اختلالات خوردن که اخیرا هم بویژه در میان دانشجویان دختر افزایش پیدا کرده است، آن ها را به کمک های روان درمانی و دارو درمانی نیازمند می کند . برای آن ها جلسات درمانی با حضور روان پزشک و روان شناس بالینی برگزار می شود.
پیروی در باره دانشجویان خوابگاهی نیز اظهار داشت: عمده ترین مسائلی که از جانب دانشجویان خوابگاهی در مراکز مشاوره مطرح می شود، مسئله سازگاری با هم اتاقی ها است.
وی افزود: گاه با افزایش متقاضیان خوابگاه دانشگاه ناچار می شود، ظرفیت اتاق برخی ساختمان ها را افزایش دهد ، در چنین شرایطی در مواردی اختلافات فرهنگی، نبود سازگاری موجب بروز تنش میان دانشجویان می شود.
وی توضیح داد: علاوه براین، دور بودن از خانواده و قرار گرفتن در محیط جدید و زندگی با افراد مختلف برخی دانشجویان را نیز دچار خلق و خوی اضطرابی می کند.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه تهران این نکته را نیز گفت هر چند که دانشگاه آمار رسمی در باره دانشجویان درگیر با مواد مخدر ندارد اما این مسئله برای دانشگاه تهران نگران کننده نیست با در نظرگرفتن این موضوع که آمار دانشجویان مبتلا به مواد مخدر پیوسته کمتر از متوسط جامعه است .
وی در باره علل روی آوری دانشجویان به مواد مخدر گفت: لذت بردن از انجام کارهای هیجان آور، کنجکاوی و نگرانی - نگرانی از دست دادن خانواده، آینده شغلی، مشکلات اقتصادی که شایع ترین نگرانی های دوران دانشجویی است- فشار درسی، اعتماد به نفس پایین، زمان بالای اوقات فراغت و دسترسی آسان از جمله دلایل روی آوری دانشجویان به مواد مخدر است.
پیروی همچنین از آنچه که آن را اعتیاد دانشجویان و جوانان به اینترنت دانست ، انتقاد کرد و گفت : این مسئله مشکل آفرین است .
وی گفت : در مواردی دانشجویان مانند بسیاری از مردم کشورهای مختلف جهان از طریق اینترنت مورد تهدید، آزار و زورگویی سوءاستفاده گران قرار می گیرند و نیازمند مشاوره در این زمینه هستند.
پیروی در زمینه مسائل عاطفی دانشجویان نیز عنوان کرد : حدود 40 درصد دانشجویان در سال های نخست دانشگاه با مشکل عاطفی مواجه می شوند .
وی ادامه داد: برخی دانشجویان به ویژه دختران هنگامی که با قطع ارتباط یا به عبارت دیگر شکست عاطفی روبرو می شوند ، توان مدیریت مسئله را دارند. اما برخی دیگر دچار آسیب های روحی و روانی می شوند که در چنین وضعیتی ورود مشاور به مسئله بسیار کارساز است .
**9489**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه تهران مركز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۹۳۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود:هم اکنون ۲۲ مرکز مهرخانواده دراستان درحال فعالیت هستند و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز درسال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

او همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه دراستان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده پارسال از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، گفت: ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت واز این تعداد ۲ هزارو ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۳ درصد آنها ازپرونده‌های طلاق بوده است.

دیگر خبرها

  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • افتتاح هفتمین نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان فنی و حرفه‌ای
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • به دانشجویان خیانت شد/ اعتراضات صلح‌آمیز را با باتوم سرکوب کردند
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند