Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران گفت: در سال ۹۶ تعداد ۷۷۰۰ دانشجو به مرکز مشاوره مراجعه کرده اند که برای آن‌ها ۴۰ هزار جلسه تشکیل شده است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه پایانی سال ۹۶ مرکز مشاوره دانشگاه تهران با حضور رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران، مدیر کل بهداشت روانی- اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، مدیر کل آموزشی دانشگاه تهران، رئیس مرکز تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و روانشناختی، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران و جمعی از کارکنان و متخصصان مرکز مشاوره و شعبات آن، در محل تالار امیر کبیر این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خودمراقبتی، شعار سال ۱۳۹۷ مرکز مشاوره دانشگاه تهران

حمید پیروی، رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران دراین مراسم، خودمراقبتی (self care) را شعار سال ۱۳۹۷ مرکز مشاوره دانشگاه نامید.

وی گفت: از تمام متخصصان و همکاران مرکز مشاوره در تحقق این شعار درخواست همکاری می‌کنم. همچنین برای توسعه نهضت همکاری داوطلبانه بر اساس رویکرد اجتماع محور، کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت را در مرکز توجه قرار داده ایم که تعداد کل اعضای آن در حال حاضر، یک هزار و ۲۵۰ نفر است.
مراجعه ۷۷۰۰ دانشجو به مرکز مشاوره دانشگاه تهران در سال ۹۶

رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران در ادامه مراسم ضمن ارائه گزارش عملکرد مرکز مشاوره و شعبات آن در سال جاری، گفت: در سال ۹۶ تعداد ۷۷۰۰ دانشجو به مرکز مشاوره مراجعه کرده اند که برای آن‌ها ۴۰ هزار جلسه تشکیل شده است.

وی با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده مرکز مشاوره دانشگاه تهران در سال ۹۶، گفت: افزایش حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های کانون سلامت روان، راه اندازی خدمات مشاوره الکترونیک بر خط از طریق اپلیکیشن پیام مشاور، برنامه ریزی و ارائه خدمات خاص و تسهیلات ویژه دانشجویان با نیاز‌های خاص از جمله اقدامات صورت گرفته توسط این مرکز در سال ۹۶ است.

ارائه خدمات مشاوره حقوقی به دانشجویان

وی، ارائه خدمات مشاوره حقوقی به دانشجویان با همکاری اداره کل حقوقی دانشگاه، توسعه بهداشت روانی کارکنان دانشگاه، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه، همکاری با شهرداری و هلال احمر جهت کادر سازی و آگاهی لازم در مداخله در بلایا و حوادث را از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در سال ۹۶ توسط مرکز مشاوره دانشگاه تهران عنوان کرد.

در این مراسم همچنین، دکتر احمد حاجبی، مدیر کل سلامت روانی- اجتماعی وزارت بهداشت نیز درباره اهمیت خود مراقبتی و ارتباط آن با سواد سلامت روان در پیشگیری از هزینه‌های درمانی و اثر بخشی فعالیت‌های غیر رسمی در پیشگیری از اختلالات روانشناختی بر اساس برنامه سازمان بهداشت جهانی به سخنرانی پرداخت.

ضرورت توجه به سلامت روان دانشجویان و دانشگاهیان

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر شریفی، مدیر کل آموزشی دانشگاه با اشاره بر همکاری‌های بین معاونت آموزشی و مرکز مشاوره به ضرورت توجه به سلامت روان دانشجویان و دانشگاهیان در کنار تحصیل و وظایف معلمی تاکید و آمادگی آن اداره کل درخصوص اجرای برنامه‌های آموزشی ویژه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه را اعلام کرد.

در پایان این مراسم از افراد شاغل در شعبات و دفاتر مرکز مشاوره شامل مشاوران، روانپزشکان، روانشناسان و همیاران برتر، تقدیر به عمل آمد

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر

سعید موسی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.

عصرایران به نقل از خبر نامه امیر کبیر در خبری نوشت: پیکر این دانشجو شامگاه ۱۳ اردیبهشت در اتاقش در کوی دانشگاه تهران پیدا شده است. روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در پیامی با تایید مرگ سعید موسی‌نژاد، درگذشت او را به خانواده و هم‌کلاسی‌هایش تسلیت گفته است.

سعید موسی‌نژاد، اهل اردبیل بود و ساعاتی پیش از اقدام به خودکشی در پستی در اینستاگرامش سخنان آخر خود را منتشر کرده بود. در هفته‌های گذشته خبر خودکشی و مرگ دست‌کم دو پزشک در شهرهای تهران و جاسک نیز منتشر شد.

رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در آبان ماه سال گذشته از خودکشی منجر به مرگ ۱۶ دستیار پزشکی (رزیدنت) طی یک سال خبر داده بود.

دیگر خبرها

  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • رسالت‌ مهم دانشگاهیان، زنده نگه‌داشتن یاد شهداست
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند